fbpx

Yksilötuhkaus

Yksilötuhkauksessa lemmikkisi tuhkataan yksilöllisesti ja lemmikin tuhkat palautetaan omistajalleen uurnakuvastosta valitsemassaan uurnassa. Yksilötuhkauksessa on mahdollista kääriä lemmikki myös omaan vilttiin tai liinaan ja antaa lemmikille näin viimeinen kaunis syli matkalle ajasta ikuisuuteen. Lemmikin tuhkauksen kokonaishinta muodostuu tuhkaushinnasta sekä lemmikin omistajan valitsemasta tuhkauurnasta. 

Yksilötuhkauksesta tuhkakoru

Kun lemmikkisi tuhkataan yksilötuhkauksella on osasta lemmikin tuhkaa, mahdollista tehdä tuhkakoru. Tuhkakorut lemmikkisi tuhkasta valmistaa yhteistyökumppanimme Jasmin Design.

Tuhkakorujen tilaaminen on mahdollista Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon kautta. Tuhkakorun valmistamiseen käytetään noin lusikallinen lemmikkisi tuhkaa. Hoidamme tuhkan lähetyksen puolestasi korun valmistajalle ja saat valmiin korun postitse kotiisi. Tuhkakorut laskutetaan valitun korun mukaan.

Jokainen Tuhkakoru™ on uniikki, aivan kuten rakas lemmikkisi oli. Lemmikkien tuhkasta valmistettavasta tuhkakivestä tulee aina erilainen ja tämä korostaa myös yhteisen ja hienon matkan ainutlaatuisuutta. Tuhkakoruna rakkaan ystävän muisto aina lähelläsi. Tuhkakorujen mallikappaleita on nähtävillä myös pieneläintuhkaamossamme. Mallikorujen tuhkakivet on yrittäjämme Sannan Milla koiran tuhkasta valmistettuja ja korut pääsevät aina välillä myös käyttöön. Lisätietoa tuhkakoruista >

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit Ky

Avoinna arkisin ajanvarauksella klo 10-18, arkipyhinä ja viikonloppuisin suljettu. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Kanttorilankuja 3, 92160 Saloinen
puh. 045 7876 4848
info@lemmikkienkelit.fi

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Lemmikki Enkelit Ky
92160 Saloinen

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Sanna Fält
+358 45 7876 4848

Rekisterin nimi
Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötiedot kerätään Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon asiakasrekisteriä ja tilausten toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään: nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakas antaa tiedot tilatessaan palveluita yhteystyöeläinlääkäreiltä tai suoraan Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamolta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.

Tietojen siirtäminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötietoja pääsee näkemään vain Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon henkilökunta sekä teknisestä toteutuksesta vastaava taho. Henkilötiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.