fbpx

Yksilötuhkaus

Yksilötuhkauksessa lemmikkisi tuhkataan yksilöllisesti ja lemmikin tuhkat palautetaan omistajalleen uurnakuvastosta valitsemassaan uurnassa. Yksilötuhkauksessa on mahdollista kääriä lemmikki myös omaan vilttiin tai liinaan ja antaa lemmikille näin viimeinen kaunis syli matkalle ajasta ikuisuuteen. Lemmikin tuhkauksen kokonaishinta muodostuu tuhkaushinnasta sekä lemmikin omistajan valitsemasta tuhkauurnasta. 

Yksilötuhkauksesta tuhkakoru

Kun lemmikkisi tuhkataan yksilötuhkauksella on osasta lemmikin tuhkaa, mahdollista tehdä tuhkakoru. Uniikit muistokorut lemmikkisi tuhkasta valmistaa yhteistyökumppanimme Jasmin Design. Valikoimastamme löytyy myös metallisia Keepsake tuhkakoruja, johon laitetaan sisälle hyppysellinen lemmikkisi tuhkaa.

Tuhkakoruvalikoimamme löytyy uurnat ja korut sivulta >

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Lemmikki Enkelit Ky
92160 Saloinen

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Sanna Fält
+358 45 7876 4848

Rekisterin nimi
Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötiedot kerätään Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon asiakasrekisteriä ja tilausten toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään: nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakas antaa tiedot tilatessaan palveluita yhteystyöeläinlääkäreiltä tai suoraan Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamolta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.

Tietojen siirtäminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötietoja pääsee näkemään vain Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon henkilökunta sekä teknisestä toteutuksesta vastaava taho. Henkilötiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.