fbpx

Tuhkaamo

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit hoitaa lemmikkisi tuhkauksen hienotunteisesti ja lemmikkiäsi kunnioittaen, sekä asiaan kuuluvalla arvokkuudella ja asiantuntemuksella. Palvelemme sinua omakohtaisella kokemuksella surullisessa elämäntilanteessa rakkaan lemmikkisi viimeisellä matkalla. Myötäelämme surullisessa asiassa ja ennen kaikkea voitte puhua sellaisen henkilön kanssa, joka on käynyt läpi saman tilanteen myös itse.

Kun luopumisen aika on tullut, noudamme lemmikin kotoanne tai eläinlääkäriasemalta ja toimitamme tuhkauurnan teille haluamallanne tavalla. Jos päätätte tuoda lemmikkinne tuhkaamolle itse, on syytä varata aika, jotta pystymme varaamaan teille riittävästi aikaa lemmikkinne hyvästelyyn.

Voitte ottaa yhteyttä myös jo ennen eläinklinikan ajanvarausta ja sopia puhelimitse tai sähköpostilla tulevasta.

Ansaittua arvokkuutta lemmikin viimeiselle matkalle

  • Haluamme palvella mahdollisimman joustavasti.
  • Käsittelemme lemmikkiänne kunnioittavasti.
  • Haluamme olla tukena surullisessa tilanteessa.
  • Haluamme tarjota kodinomaisen ympäristön ja rauhallisen tunnelman tuhkaamossamme luopumisen hetkellä.
  • Toimitusaika on n. 7 pv siitä, kun olemme vastaanottaneet lemmikin.

 

Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamo ja vastaanottopiste sijaitsee Raahessa Saloisissa. Palvelemme Raahen ja lähikuntien lemmikkien omistajia sekä toimimme yhteistyössä eläinlääkäriasemien kanssa.

Yhteistyöeläinlääkärit
Yhteistyöeläinlääkäreiden kautta lemmikin toimittaminen meille tuhkattavaksi on omistajalle vaivatonta. Eläinklinikoilla on kylmäsäilytystilat ja lemmikin omistaja voi eutanasian jälkeen jättää lemmikkinsä eläinklinikalle odottamaan kuljetustamme. Eläinlääkärillä on tuhkaamomme lähetteet sekä uurnakuvasto. He täyttävät lähetteen tarvittavine tietoineen ja ilmoittavat tuhkaamoomme, että lemmikki on noudettavissa. Tuhkauksen jälkeen tuhka toimitetaan omistajalle lähetteeseen merkityllä tavalla (posti – toimitus kotiin – toimitus eläinklinikalle – nouto tuhkaamosta).

Tarvitsetko lemmikillesi hautapaikkaa?
Piehingin pieneläintenhautausmaa sijaitsee Piehingin hautausmaan takana n. 9 km Raahesta. Hautausmaalle voi tehdä uurna- ja kokohautauksia.
Hautausmaan vastaava Tapani Karvonen, lisätietoja puh. 040 5863 620.
Hautapaikkamaksu 50 euroa.

Lemmikki Enkelit hautaa muistotuhkattujen lemmikkien tuhkat Piehingin pieneläinhautausmaalle. Pieneläinhautausmaalla on Lemmikki Enkelit muistokivi, johon kaiverretaan muistotuhkattujen lemmikkien nimet. Haudalla voi käydä vierailemassa ja muistelemassa rakasta lemmikkiään.

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit Ky

Avoinna arkisin ajanvarauksella klo 10-18, arkipyhinä ja viikonloppuisin suljettu. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Kanttorilankuja 3, 92160 Saloinen
puh. 045 7876 4848
info@lemmikkienkelit.fi

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Lemmikki Enkelit Ky
92160 Saloinen

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Sanna Fält
+358 45 7876 4848

Rekisterin nimi
Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötiedot kerätään Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon asiakasrekisteriä ja tilausten toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään: nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakas antaa tiedot tilatessaan palveluita yhteystyöeläinlääkäreiltä tai suoraan Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamolta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.

Tietojen siirtäminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötietoja pääsee näkemään vain Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon henkilökunta sekä teknisestä toteutuksesta vastaava taho. Henkilötiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.