fbpx

Muistotuhkaus

Muistotuhkauksessa useampi lemmikki tuhkataan yhtä aikaa ja lemmikin tuhkaa ei palauteta omistajalle. Muistotuhkauksessa on mahdollista kääriä lemmikki myös omaan vilttiin tai liinaan ja antaa lemmikille näin viimeinen kaunis syli matkalle ajasta ikuisuuteen. Muistotuhkauksessa Lemmikki Enkelit huolehtivat tuhkauksen jälkeen sen hautaamisesta Piehingin Pieneläinhautausmaalle. Oulussa muistolehtomme on Sanginsuun eläinten hautausmaalla.

Meille Lemmikki Enkeleissä muistotuhkatut lemmikit ovat myös tärkeitä ja siksipä Piehingin Pieneläinhautausmaalla on muistokivi, mihin kaiverramme jokaisen muistotuhkatun lemmikin nimen. Sanginsuun eläinten hautausmaalla nimilaatta kiinnitetään muistolehdon aitaan. Omistajat voivat käydä vierailemassa ja muistelemassa rakasta lemmikkiään.

Piehingin pieneläinhautausmaan muistokivi

Sanginsuun eläinten hautausmaan muistolehto

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Lemmikki Enkelit Ky
92160 Saloinen

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Sanna Fält
+358 45 7876 4848

Rekisterin nimi
Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötiedot kerätään Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon asiakasrekisteriä ja tilausten toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään: nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakas antaa tiedot tilatessaan palveluita yhteystyöeläinlääkäreiltä tai suoraan Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamolta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.

Tietojen siirtäminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötietoja pääsee näkemään vain Lemmikki Enkelit pieneläintuhkaamon henkilökunta sekä teknisestä toteutuksesta vastaava taho. Henkilötiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.